• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Deskundig, betrokken en pragmatisch. Drie kernwaarden die voor TEKZ Belastingadviseurs vanzelfsprekend zijn. TEKZ Belastingadviseurs is een niche advieskantoor van universitair geschoolde fiscaal juristen en fiscaal economen die hun sporen hebben verdiend bij de grote advieskantoren en belastingdienst. Vanuit een visie waarbij u als ondernemer centraal staat verzorgen wij heldere en kostenefficiënte advisering. Advisering van hoge kwaliteit met persoonlijke aandacht!

Vanuit de vestigingen Alkmaar, Purmerend, Haarlem en Noordwijkerhout verzorgt TEKZ Belastingadviseurs fiscale advisering in de meest ruime zin van het woord. Van (internationale) herstructurering tot pensioenadvies, van estate planning tot bedrijfsopvolging, de oplossing voor ieder fiscaal probleem is bij ons in goede handen.

TEKZ Belastingadviseurs adviseert het bedrijfsleven. Van midden- en kleinbedrijf tot (middel)grote (internationale) ondernemingen. Veel van onze cliënten zijn familiebedrijven met Nederlandse signatuur. Daarnaast ondersteunen wij accountants- en administratiekantoren, advocaten, notarissen en andere zakelijke dienstverleners op fiscaal terrein.

TEKZ Belastingadviseurs is niet gelieerd aan een advocaten- of accountantsorganisatie waardoor volledige onafhankelijkheid gewaarborgd is.

TEKZ Belastingadviseurs is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, de beroepsorganisatie voor universitair opgeleide belastingadviseurs.

Bekijk ons introductiefilmpje!  

 

Ga snel naar...

 

TEKZ Belastingadviseurs

072 515 81 17

KVK:

37158306